12 v problem

Welcome to RVForums.com

  • Register now and join the discussion
  • Modern secure site, no 3rd party apps required
  • Invite your friends and let's have fun
  • Commercial/Vendors welcome
  • Friendliest RV community on the web

Welcome to RVForums.com

  • Register now and join the discussion
  • Friendliest RV Community on the web
  • Modern site for PC's, Phones, Tablets - no 3rd party apps required
  • Ask questions, help others, review campgrounds
  • Get the most out of the RV Lifestyle
  • Invite everyone to RVForums.com and let's have fun
  • Commercial/Vendors welcome

PatDOh

Newbie
Joined
Oct 3, 2021
Messages
1
Had to use auxiliary start on 2002 endeavor something happened and lost house 12 v now only have when engine running, and isolated relay delays in battery bay kicks on, all power lost with key off. Inverter was not attached batteries charged can get power if the solenoid is jumped connecting coach & house batteries take jumper off loss of house battery no power and salesman switch does not appear to be working,aux switch will connect both sets of batteries if turned on and stay on as long as you don’t let go of switch if you do power off again. Looking for help who may understand why this is happening thanks any help greatly appreciated
 

Orrin

RVF Supporter
Joined
Jun 18, 2021
Messages
160
Location
Fitchburg, WI
RV Year
2002
RV Make
Holiday Rambler
RV Model
Ambassador
RV Length
36
TOW/TOAD
Varies, I use a Demco SS Kar Kaddy
Fulltimer
No
Best I can offer is to clean and check all battery and electrical connections including those to solenoids. I still don't completely understand the system. But mine works now. "Knock on wood"
 
Top