Dash ac heat blower stopped working

Welcome to RVForums.com

  • Register now and join the discussion
  • Friendliest RV Community on the web
  • Modern site for PC's, Phones, Tablets - no 3rd party apps required
  • Ask questions, help others, review campgrounds
  • Get the most out of the RV Lifestyle
  • Invite everyone to RVForums.com and let's have fun
  • Commercial/Vendors welcome
Joined
Oct 23, 2020
Messages
42
So driving to Florida I lost the blower no speed working. I’m assuming it’s a fuse or something anyone know what one it might be or where it could be located ? It’s a simple system so I’m sure it’s probably pretty simple
 
Joined
Sep 21, 2020
Messages
809
Location
Ringgold, GA.
RV Year
2006
RV Make
Holiday Rambler
RV Model
Ambassador
RV Length
40'
TOW/TOAD
2019 Jeep Grand Cherokee
Most of my chassis or dash fuses are in the compartment just under the drivers window at the front of the coach. Mine is a 2006 model. I have no idea where yours might be. The house fuses are in the rear bedroom closet. I would think yours would be similar.
 
Joined
Oct 23, 2020
Messages
42
Most of my chassis or dash fuses are in the compartment just under the drivers window at the front of the coach. Mine is a 2006 model. I have no idea where yours might be. The house fuses are in the rear bedroom closet. I would think yours would be similar.
I have some under drivers side Ill have to go through them. Its weird that it stopped working. I think ones in the rear are only interior items but will check again.
 
Joined
Sep 21, 2020
Messages
809
Location
Ringgold, GA.
RV Year
2006
RV Make
Holiday Rambler
RV Model
Ambassador
RV Length
40'
TOW/TOAD
2019 Jeep Grand Cherokee
I have some under drivers side Ill have to go through them. Its weird that it stopped working. I think ones in the rear are only interior items but will check again.
Could be a fuse. Could be the fan motor failed. Shouldn't be too hard to fix.
 
Joined
Oct 23, 2020
Messages
42
Could be a fuse. Could be the fan motor failed. Shouldn't be too hard to fix.
so haven't been able to figure it out yet checked all fuses and nothing so far . Guess when i get home maybe i have to check the fan motor .
 
Joined
Jul 29, 2020
Messages
1,068
Location
AZ
RV Year
1983
RV Make
Alpinelite
RV Length
26'
TOW/TOAD
2016 Ram 1500
Fulltimer
Yes
So driving to Florida I lost the blower no speed working. I’m assuming it’s a fuse or something anyone know what one it might be or where it could be located ? It’s a simple system so I’m sure it’s probably pretty simple
Would be where the chassis fuse block is. What rig?
 
Joined
Oct 23, 2020
Messages
42
Would be where the chassis fuse block is. What rig?
so its an f53 i just got back from my trip with out it. I checked all fuses i could find and didn't see any burnt ones. I guess i will have to check motor
 
Joined
Jul 29, 2020
Messages
1,068
Location
AZ
RV Year
1983
RV Make
Alpinelite
RV Length
26'
TOW/TOAD
2016 Ram 1500
Fulltimer
Yes
so its an f53 i just got back from my trip with out it. I checked all fuses i could find and didn't see any burnt ones. I guess i will have to check motor
Or control.
 
Joined
Jul 29, 2020
Messages
1,068
Location
AZ
RV Year
1983
RV Make
Alpinelite
RV Length
26'
TOW/TOAD
2016 Ram 1500
Fulltimer
Yes
Don't know. I don't mess with Ford.
 
Top